Veterinària a domicili: la teva opció

Hola! Soc Olga Godayol i des de fa més de 30 anys tinc la gran sort de dedicar-me a la meva passió: la veterinària.

Ara farà 9 anys vaig crear Veterbaix domicilis dedicada principalment a les visites a domicili al Baix Llobregat i Barcelonès així com per donar suport a altres centres veterinaris.

Per què veterinària?

La meva iaia em va preguntar: Olga, per què vols estudiar veterinària? No t’agradaria més ser metgessa? Doncs no! Des de petita el meu pare que es dedicava a la canaricultura em va fer aprendre a estimar als animals, a respectar-los i sobretot a tenir clar que comporten una obligació. Vigilar la seva cura, alimentació, fer una bona prevenció… ens evita molts problemes!

Ara li diria a la iaia Anna: Ho veus? Com soc de feliç treballant de veterinària!

Per què a domicili?

En un inici tot va ser per conciliar horaris. Però em vaig adonar que visitant la mascota a casa estava millor: menys estrès, menys soroll, menys risc de contagi a sales d’espera, menys cares noves (sempre soc jo). Sense parlar del benefici en els gats… sense transportí per traslladar-lo.

Per a vosaltres, la comoditat de no haver de desplaçar-vos i, a més, m’adapto als vostres horaris.

Per a mi, donar-me l’opció a ser part de la vostra família. Acabo sent com una amiga

Què puc fer a domicili?

Visites d’orientació a cadells, revisions, vacunacions, identificació (microxips), passaports, analítiques… I, on jo no arribo, us puc recomanar especialistes i hospitals on derivar-vos.

I com no, “la darrera visita”, on dipositeu tota la vostra confiança en mi: l’eutanàsia a domicili (sempre justificada). Des del meu parer, res millor que acomiadar-se a casa, al seu entorn habitual i amb la seva família.

Però serà més car?

No, no és un luxe. Si la visita és concertada (duració entorn de 30 minuts), no és molt més car que una visita a un centre, i heu de tenir en compte que soc jo la que em desplaço per tractar la vostra mascota.

Si voleu que parli sobre algun tema en particular, estic sempre a la vostra disposició.

Author avatar
Olga Godayol
https://veterbaix.com

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

We use cookies to give you the best experience.
💬 Contacta