VeterBaix ofereix un servei

VeterBaix ofereix un servei

SERVEIS

Oferim la millor cura a la teva mascota.

Vistites i revisions

La salut es basa en una bona prevenció; amb les visites podem detectar el problema de manera precoç i actuar ràpidament per solucionar-ho.

Proves auxiliars

Com a complementació del pla anual de revisió de la seva mascota o dins del pla diagnòstic, podem programar proves com: electrocardiogràmes, ecografies...

Microchip

L'identificació del teu gos o gat és obligatòria i et proporciona la seguretat de tenir a la teva mascota identificada i localitzada en cas de pèrdua.

Cirugies

Si la cirurgia entra al pla terapèutic, us oferim un llistat de centres especialitzats perquè pugueu triar sense compromís.

Vacunacions

Aquestes son una mesura preventiva que hem de tenir molt present com a propietaris d'una mascota i que ha de formar part de la seva rutina.

Anàlisis

Les anàlisis son clau per a mantenir la salut de la teva mascota. Amb els resultats, podem prendre decisions informades sobre el tractament i prevenció de malalties.

Eutanàsia humanitària

Quan arriba el moment d'acomiadar-se, si la vostra mascota no està en condicions de desplaçar-se o preferiu la tranquil·litat de la vostra llar.

Passaports i certificats

Si voleu viatjar amb les vostres mascotes, no oblideu informar-vos de quins requeriments són necessaris.

We use cookies to give you the best experience.
💬 Contacta