VeterBaix ofereix un servei

VeterBaix ofereix un servei

SOBRE MI

Hola! Soc Olga Godayol.

Veterinària amb més de 30 anys d’experiència en la cura d’animals. Durant la meva carrera, he treballat en diverses clíniques i centres veterinaris, però sempre he sentit una passió especial per l’atenció veterinària a domicili.

El meu objectiu com a veterinària a domicili és brindar un servei personalitzat i d’alta qualitat tant als meus clients com a les seves mascotes. Ofereixo serveis de diagnòstic i tractament de malalties, així com atenció d’emergència si és necessari.

Sempre m’esforço per crear un ambient tranquil i segur per als animals, minimitzant l’estrès i l’ansietat que poden sentir en visitar una clínica. En el meu temps lliure, gaudeixo de la companyia de la meva pròpia mascota, un pinscher que es diu Elvis. També m’encanta continuar aprenent sobre les últimes tècniques i avanços en la medicina veterinària per a brindar la millor cura possible als meus clients i les seves mascotes.

Si estàs buscant un servei d’atenció mèdica per a la teva mascota que sigui personalitzat, convenient i d’alta qualitat, no dubtis a contactar amb mi i programar una cita. Soc aquí per a ajudar a mantenir a la teva mascota feliç i saludable en la comoditat de la teva llar!

We use cookies to give you the best experience.
💬 Contacta