Política de privacitat

ResponsableOlga Godayol Clavijo
FinalitatL’informem que VeterBaix tracta les seves dades amb la finalitat de donar a conèixer la nostra activitat, esdeveniments i serveis.
El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació entre les parts i, un cop finalitzada, per un màxim de 5 anys.
LegitimacióTractem les seves dades en el marc de la navegació de l’usuari a través de la nostra web o d’un contacte, subscripció o consulta amb la nostra entitat a través de correu electrònic o dels formularis de contacte.
El contacte telefònic o electrònic amb l’usuari per a la prospecció d’informacions o promocions relatives a l’entitat podrà basar-se en l’interès legítim de VeterBaix.
Si no desitja rebre comunicacions informatives i promocionals per via electrònica o telefònica sobre activitats i/o serveis de VeterBaix faci’ns arribar un correu electrònic a @.
DestinatarisNo es preveuen cessions de dades.
DretsEn qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició i, si escau, el dret de portabilitat i limitació del tractament, recollits en el RGPD (UE) 216/679, dirigint-se mitjançant correu electrònic a @.
En qualsevol cas, pot dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.agpd.es, per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.
ProcedènciaLes dades personals són obtingudes directament de l’interessat.
Les categories de dades que es tracten són les següents:
– Dades identificatives de navegació
– Codis de client
– Adreces postals o electròniques
– Informació comercial
Transferència internacionalDurant la vostra vinculació amb l’entitat, i estrictament per la gestió de les vostres dades personals, VeterBaix podrà emprar programari per desar-les als EEUU. Aquesta transferència està emparada en l’escut de privacitat UE- EUA.
We use cookies to give you the best experience.
💬 Contacta